Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 4o ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ !!!



ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 4o ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ !!!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ, ΘΕΑΤΡΟΥ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!

Για ακόμη μια χρονιά διοργανώνουμε το Φεστιβάλ μας και καλούμε όλους τους σπουδαστές να δηλώσουν συμμετοχή και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους(θέατρο, χορό, κινηματογράφο, performance). Αυτό είναι το δικό μας Φεστιβάλ,  με τους δικούς μας όρους και τις δικές μας συμμετοχές. Ελάτε να γνωριστούμε και να γνωρίσουμε ο ένας τη δουλειά του άλλου, σε μια γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας!
Το φετινό διήμερο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιούνη και η μία μέρα, θα είναι αφιερωμένη στο Προσφυγικό- Μεταναστευτικό ζήτημα. Γι αυτό καλούμε όλους τους σπουδαστές να πάρουν αντίστοιχες καλλιτεχνικές- και όχι μόνο- πρωτοβουλίες.

Σας καλούμε να γίνει ο σύλλογος δική μας υπόθεση! Για τη διαμόρφωση του προγράμματος του φεστιβάλ θα θέλαμε να συμβάλλουν οι ίδιοι οι σπουδαστές με τη συμμετοχή τους. Θέλουμε να εμπλουτίσουμε οι ίδιοι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και να πραγματοποιηθεί ένα φεστιβάλ που δίνει βήμα για τη δημιουργία και την αλληλεπίδραση μεταξύ νέων σπουδαστών. Είναι μια ευκαιρία να καταθέσουμε τους προβληματισμούς μας μέσα από την τέχνη, να δώσουμε μια δυναμική απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Μαζεύουμε συμμετοχές μέχρι 15 Ιούνη !!Να μη λείψει κανείς!!
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί 20 Ιούνη.


Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας μέσα από το blog του συλλόγου (avlaiablogspot.gr) και το e-mail: avlaia05@gmail.com.


Σας περιμένουμε να ενώσουμε τις φωνές μας και το μεράκι μας!




Δυναμώνεις το σύλλογο-Δυναμώνεις ο ίδιος!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ, ΘΕΑΤΡΟΥ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
ΣΥ.ΣΠ.ΧΟ.ΘΕ.ΚΙ.
avlaiablogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: